Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2024. febr. 19.
Győri SZC | Kisalföld
  • technikum
  • siker
  • szakképzés

A 115. mosonmagyaróvári iparosbálon adták át a Moson Vármegye Iparosa Díjakat

A Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést Oláh Ferenc, a Győri SZC Bolyai János Technikum szakmai igazgató-helyettesének ítélték oda a díj alapítói.

A 115. mosonmagyaróvári iparosbálon adták át a Moson Vármegye Iparosa Díjakat

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Dunabank és a Kisalföldet és a Lajtapresst kiadó Mediaworks Hungary Zrt. idén is jutalmazta a mosonmagyaróvári régió legkiválóbbjait.

A Part Rendezvényház adott otthont az iparosok 115. báljának. Liptai Claudia, a bál háziasszonya köszöntőjét követően Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület elnöke üdvözölte a jelenlevőket. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője köszönetet mondott a város és térsége nevében az iparosok munkájáért. Mint hangsúlyozta, fontos, hogy díjakkal ismerjék el a legkiválóbbakat. Pető Péter, a vármegyei önkormányzat alelnöke szerint az ipartestület egy összetartó közösség, báljuk igazi, magas színvonalú ünnep. Németh Béla, a Mediaworks Hungary Zrt. megyei értékesítési vezetője a Kisalföld és a LajtaPress nevében szólt a bálozókhoz. Iváncsics János mosonmagyaróvári alpolgármester kiemelte: a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 1908-as megalapítása óta számos kihívással nézett szembe, de az iparosok állták a sarat, és kívánta a következő több mint száz évben is hasonlóan állják.

A népes közönség ezúttal is a sok-sok év munkájának elismeréseként, komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthetett, megújult díjjal. Az év Iparosa, Szakembere és Szolgáltatója kategóriákon túl átadták a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést is. Az alapítók ezzel az döntésükkel az elméleti és gyakorlati oktatással kiemelten foglalkozó szakemberekre szeretnék irányítani a figyelmet.

Ezúttal a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést Oláh Ferenc, a Győri SZC Bolyai János Technikum szakmai igazgató helyettesének ítélték oda a díj alapítói.

Az Év Iparosa 2023 díj kitüntetettje Zettl István, Zettl Festékház Kft. Mosonmagyaróvárról.

Az Év Szakembere 2023 kategóriában Fűzfa Zoltán, a Pisztráng Kör Egyesület elnöke vehette át az elismerést Dunaszigetről.

Az Év Szolgáltatója 2023 kategóriában a Corvina Kft. tulajdonosát, Huber Erikát jutalmazták e díjjal.

A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Ciao Milano! Saluti dall'Italia!

Ciao Milano! Saluti dall'Italia!

Bolyais Erasmus diákjaink szerencsésen megérkeztek Milánóba,ahol a programnak köszönhetően 3 hetes szakmai gyakorlaton vehetnek részt több helyi informatikai,logisztikai cégnél.

2023. szept. 26.
Győri SZC Bolyai János Technikum
Időkapszulát helyeztek el a 125 éves iskolában Mosonmagyaróváron

Időkapszulát helyeztek el a 125 éves iskolában Mosonmagyaróváron

Új időkapszulát helyeztek el csütörtökön a mosonmagyaróvári Győri SZC Bolyai János Technikumban, a 125 éves jubileumi ünnepségsorozat keretében.

2022. nov. 10.
Győri SZC | Kisalföld
Kazinczy-emlékérem az országos versenyen

Kazinczy-emlékérem az országos versenyen

A megyei I.helyezés után Molnár Regina a Győri SZC Bolyai János Technikum iskolánk 9.D osztályos tanulója az országos döntőben is kiválóan szerepelt: Kazinczy-emlékérmet kapott.

2022. ápr. 28.
Győri SZC


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Győri Szakképzési Centrum

      9024 Győr, Nádor tér 4.

    • Telefon: +3696203361

      E-mail: info@gyoriszc.hu

      OM azonosító: 203037

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


    2024Győri Szakképzési Centrum