Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2023. szept. 26.
Győri SZC Bolyai János Technikum

    Ciao Milano! Saluti dall'Italia!

    Bolyais Erasmus diákjaink szerencsésen megérkeztek Milánóba,ahol a programnak köszönhetően 3 hetes szakmai gyakorlaton vehetnek részt több helyi informatikai,logisztikai cégnél.

    Ciao Milano! Saluti dall'Italia!

    Vasárnap kora hajnalban keltünk, rövidesen egy kisebb, de kényelmes autóbusz fedélzetéről intettünk búcsút a szülőknek és iskolánknak és meg sem álltunk Szlovéniáig a zuhogó esőben. A hegyeken átkelve hamarosan a napfényes Itália földjére érkeztünk, ahol nyoma sem volt az esőnek, s 10-12 fokkal melegebb hőmérséklet fogadott bennünket. Délután 5 óra körül szálltunk le a buszról és hamarosan elfoglaltuk a szállásunkat, mely Milánó külvárosában, egy villa épületben található. A szálláson finom olasz tésztaétellel vártak bennünket vacsorára Viva la Mamma konyhájából. Másnap reggel az olasz szervezőiroda munkatársaival beszéltük át a helyi szabályokat, feladatainkat, kötelezettségeinket, a dokumentációt, majd a munkahelyek szerinti csoportokba rendeződve indultunk útnak, felfedezni a gyakorlati helyeket, s többen megismerkedtünk a céges mentorokkal. Estefelé jutott egy kis idő arra is,hogy megcsodálhassuk Milánó legszebb látnivalóját, a csodálatos dómot mely 427 éven át épült. A jó munkához bizony sok idő kell.. Nekünk már csak 14 munkanapunk maradt itt Milánóban, melyeket igyekszünk a lehető legjobban eltölteni. Kedden lesz az első igazi munkanapunk. Mindannyian nagyon várjuk... A ma esti vacsoránk isteni pizza margherita volt... ha ez így megy tovább, hamarosan új ruhatárra lesz szükségünk...

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Különleges győri hildesek

    Különleges győri hildesek

    A Győri SZC Hild József Építőipari Technikum azzal büszkélkedhet, hogy ötven éve érettségizett osztályának tagjai között Ybl- és Kossuth-díjast is találunk.

    2024. júl. 10.
    Győri SZC | Kisalföld
    Jó tanévet zárt a győri szakképzés

    Jó tanévet zárt a győri szakképzés

    Eredményes és kiemelkedően jó tanévet zárt a győri szakképzés, erről számolt be a szakképzési centrum kancellárja.

    2024. júl. 2.
    Győri SZC | Győr+ Média
    Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

    Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

    Tartalmas és sikeres tanévet zárt a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum. Diákjaik a Magyar Divat és Design Ügynökség, a Startup Campus, valamint a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum által meghirdetett országos versenyen első helyezést értek el.

    2024. jún. 26.
    Győri SZC | Győr+ Média


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Győri Szakképzési Centrum

        9024 Győr, Nádor tér 4.

      • Telefon: +3696203361

        E-mail: info@gyoriszc.hu

        OM azonosító: 203037

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


      2024Győri Szakképzési Centrum