Hírek
GYORISZC
- turisztika
- vendéglátóipar
Projekt „Fröccs”
A Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum iskolánk turisztikai és vendéglátóipari képzéseiben résztvevő osztályok közös projekt keretén belül mutatják be szűkebb pátriánk népszerű „találmányát” a FRÖCCS italt.

Az iskola turisztikai és vendéglátóipari képzéseiben résztvevő osztályok közös projekt keretén belül mutatják be szűkebb pátriánk népszerű „találmányát” a FRÖCCS italt.
Az első lépéseket 2021. 09. 23-án tettük meg. A két osztály megismerte a feladatot és a célt. Az első lépés keretén belül felkerestük azokat a helyszíneket, amelyek városunkban összefüggésbe hozhatók a fröccsel, illetve annak keletkezésével.
Az első nap nagyon élvezetes volt mindenki számára és a diákok „fejest ugrottak” a feladatba!

A segítő oktatók: Bódis István, Bódisné Karczagi Katalin, Szabó Ildikó
Résztvevők: 1/9 F és 1/9 E osztályok
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

A diákok manikűrrel örvendezették meg az időseket
A Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium tanulói látogattak el a Kálóczy téri idős otthonba, hogy csodás manikűrrel örvendeztessék meg a lakókat.
Győri SZC | Kisalföld

SzakmaSTART Kamara Kupa a Bolyaiban
A SzakmaSTART Kamara Kupa szerdán a Hunyadi Technikumban rajtolt el. A SzakmaSTART csütörtökön a Glückben, ma pedig a Bolyai Technikumban folytatódott.
Győri SZC | Kisalföld

A SzakmaSTART Kamara Kupa csütörtökön a Glück Technikumban folytatódott
A vendéglátói és turisztikai képzésben részt vevő diákok főként az adventtel kapcsolatos feladatokkal bizonyították tehetségüket. A SzakmaSTART pénteken a Bolyai Technikumban zárul majd.
Győri SZC | Kisalföld

