Hírek
GYORISZC
- turisztika
- vendéglátóipar
Projekt „Fröccs”
A Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum iskolánk turisztikai és vendéglátóipari képzéseiben résztvevő osztályok közös projekt keretén belül mutatják be szűkebb pátriánk népszerű „találmányát” a FRÖCCS italt.

Az iskola turisztikai és vendéglátóipari képzéseiben résztvevő osztályok közös projekt keretén belül mutatják be szűkebb pátriánk népszerű „találmányát” a FRÖCCS italt.
Az első lépéseket 2021. 09. 23-án tettük meg. A két osztály megismerte a feladatot és a célt. Az első lépés keretén belül felkerestük azokat a helyszíneket, amelyek városunkban összefüggésbe hozhatók a fröccsel, illetve annak keletkezésével.
Az első nap nagyon élvezetes volt mindenki számára és a diákok „fejest ugrottak” a feladatba!
A segítő oktatók: Bódis István, Bódisné Karczagi Katalin, Szabó Ildikó
Résztvevők: 1/9 F és 1/9 E osztályok
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Intézményvezetői pályázat
A Győri Szakképzési Centrum a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására.
Győri SZC

A győri Hildes diákok felfedezik az okos otthonok világát Németországban
Mi, a győri SZC Hild József Építőipari Technikum diákjai, az Erasmus+ program keretében egy kéthetes tanulmányi úton vettünk részt Lipcsében...
Győri SZC | Győr+ Média

ÖkoLendület - Indul a 2025-ös év!
Az idei tavaszt az ÖkoLendület programsorozata nyitotta meg!
Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum