Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2022. márc. 21.
KISALFÖLD
 • Győr
 • Bercsényi
 • kitüntetés

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a győri Bercsényi-iskola igazgatója, Németh Zsolt

Március 15. alkalmából Németh Zsoltot, a Győri Szakképzési Centrum Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum igazgatóját Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki.

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a győri Bercsényi-iskola igazgatója, Németh Zsolt

Aranyat hozott a Bercsényibe

 

A Bercsényi jelenlegi igazgatója közel fél évszázada került az iskolába tanulóként és több, mit három évtizede tanárként. Attól fogva, hogy igazgatóvá választották (2004 óta), sokat tesz az iskola zavartalan működéséért, az intézmény képzési kínálatában szereplő összes szakterület, így a sport, a közlekedés, a logisztika, a rendészet és közszolgálat ágazat, valamint a műszaki terület fejlesztéséért is töretlen lendülettel dolgozik. A nevelés-oktatás, a szakmai képzés hatékonyságának növelése és a munkaerőpiac elvárásainak való megfele-lés érdekében szerteágazó partneri kapcsolatokat alakított ki, tart fenn és ápol a régió meg-határozó piaci szereplőivel. Társadalmi felelősségvállalása jelentősen túlmutat az iskola keretein, fontos társadalmi-szakmai szerepet vállal Újváros városrészben, Győr városban és országos szinten is.
 

Munkája során kiemelt helyen kezeli az iskola tanulmányi életében a tehetséggondozást, kollégáit is sarkallja erre, aminek eredményeként többször lett a Bercsényi a közlekedési ismeretekből az ország legeredményesebb iskolája, de a sport, a rendészet és közszolgálat területén is évről-évre dobogós helyeket érnek el diákjai az országos szakmai versenye-ken.
 

Németh Zsolt igazgatósága egyben a Bercsényi sikertörténete is. Az eredmények tükrében sem helyezte magát soha előtérbe, pedig a nagy múltú intézményt e csaknem két évtized alatt töretlen, folyamatos megújulás, innováció és fejlődés jellemzi. Díjait, elismeréseit és a különböző szervezetekben betöltött pozícióit mind annak köszönheti, hogy odaadóan, fáradhatatlanul, időt és energiát nem kímélve dolgozik környezete jobbá tételén, az iskola, illetve a Győri Szakképzési Centrum hírnevének öregbítésén és a szakképzés fejlesztésén.

 

Forrás: www.kisalfold.hu

Képillusztráció: KISALFÖLD

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


PÁGISZ: megcélozták a jövőt!

PÁGISZ: megcélozták a jövőt!

Szerdán hivatalosan átadták a Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum 2,6 milliárd forintból elkészült bővítését és a GINOP pályázat során kialakított robotika szaktantermet.

2024. febr. 22.
Győri SZC | Győr+ Média
A Felhő színt hoz a szürke házak közé Győrben

A Felhő színt hoz a szürke házak közé Győrben

Nem az iskola része, mégis az intézmény valamennyi diákja, tanára és dolgozója kötődik az adyvárosi Felhő alkotáshoz. A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum bejárata előtt magasodó szobor sok iskolai fotózás színhelye, és a gyerekekre várakozó szülők tekintete is gyakran barangol végig a műalkotáson. Sokan nem is tudják, hogy Bak Imrének, a nemzet művészének egyik ritka alkotása.

2024. febr. 19.
Győri SZC | Kisalföld
A 115. mosonmagyaróvári iparosbálon adták át a Moson Vármegye Iparosa Díjakat

A 115. mosonmagyaróvári iparosbálon adták át a Moson Vármegye Iparosa Díjakat

A Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést Oláh Ferenc, a Győri SZC Bolyai János Technikum szakmai igazgató-helyettesének ítélték oda a díj alapítói.

2024. febr. 19.
Győri SZC | Kisalföld


KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Győri Szakképzési Centrum

   9024 Győr, Nádor tér 4.

  • Telefon: +3696203361

   E-mail: info@gyoriszc.hu

   OM azonosító: 203037

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


  2024Győri Szakképzési Centrum