Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2022. márc. 21.
KISALFÖLD
 • Győr
 • Bercsényi
 • kitüntetés

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a győri Bercsényi-iskola igazgatója, Németh Zsolt

Március 15. alkalmából Németh Zsoltot, a Győri Szakképzési Centrum Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum igazgatóját Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki.

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott a győri Bercsényi-iskola igazgatója, Németh Zsolt

Aranyat hozott a Bercsényibe

 

A Bercsényi jelenlegi igazgatója közel fél évszázada került az iskolába tanulóként és több, mit három évtizede tanárként. Attól fogva, hogy igazgatóvá választották (2004 óta), sokat tesz az iskola zavartalan működéséért, az intézmény képzési kínálatában szereplő összes szakterület, így a sport, a közlekedés, a logisztika, a rendészet és közszolgálat ágazat, valamint a műszaki terület fejlesztéséért is töretlen lendülettel dolgozik. A nevelés-oktatás, a szakmai képzés hatékonyságának növelése és a munkaerőpiac elvárásainak való megfele-lés érdekében szerteágazó partneri kapcsolatokat alakított ki, tart fenn és ápol a régió meg-határozó piaci szereplőivel. Társadalmi felelősségvállalása jelentősen túlmutat az iskola keretein, fontos társadalmi-szakmai szerepet vállal Újváros városrészben, Győr városban és országos szinten is.
 

Munkája során kiemelt helyen kezeli az iskola tanulmányi életében a tehetséggondozást, kollégáit is sarkallja erre, aminek eredményeként többször lett a Bercsényi a közlekedési ismeretekből az ország legeredményesebb iskolája, de a sport, a rendészet és közszolgálat területén is évről-évre dobogós helyeket érnek el diákjai az országos szakmai versenye-ken.
 

Németh Zsolt igazgatósága egyben a Bercsényi sikertörténete is. Az eredmények tükrében sem helyezte magát soha előtérbe, pedig a nagy múltú intézményt e csaknem két évtized alatt töretlen, folyamatos megújulás, innováció és fejlődés jellemzi. Díjait, elismeréseit és a különböző szervezetekben betöltött pozícióit mind annak köszönheti, hogy odaadóan, fáradhatatlanul, időt és energiát nem kímélve dolgozik környezete jobbá tételén, az iskola, illetve a Győri Szakképzési Centrum hírnevének öregbítésén és a szakképzés fejlesztésén.

 

Forrás: www.kisalfold.hu

Képillusztráció: KISALFÖLD

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Különleges győri hildesek

Különleges győri hildesek

A Győri SZC Hild József Építőipari Technikum azzal büszkélkedhet, hogy ötven éve érettségizett osztályának tagjai között Ybl- és Kossuth-díjast is találunk.

2024. júl. 10.
Győri SZC | Kisalföld
Jó tanévet zárt a győri szakképzés

Jó tanévet zárt a győri szakképzés

Eredményes és kiemelkedően jó tanévet zárt a győri szakképzés, erről számolt be a szakképzési centrum kancellárja.

2024. júl. 2.
Győri SZC | Győr+ Média
Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

Tartalmas és sikeres tanévet zárt a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum. Diákjaik a Magyar Divat és Design Ügynökség, a Startup Campus, valamint a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum által meghirdetett országos versenyen első helyezést értek el.

2024. jún. 26.
Győri SZC | Győr+ Média


KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Győri Szakképzési Centrum

   9024 Győr, Nádor tér 4.

  • Telefon: +3696203361

   E-mail: info@gyoriszc.hu

   OM azonosító: 203037

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


  2024Győri Szakképzési Centrum