Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2023. ápr. 27.
Győri SZC | Győr+ Média
  • szakképzés
  • technikum
  • szakmatanulás

Fájó, mégis örömteli búcsú a Városházán

Közeledik a május és vele a végzősök utolsó iskolás napjai, a ballagások. Szerdán a győri Városházán a kollégisták kezdték meg a sort, 11 intézmény 178 diákja búcsúzott.

Fájó, mégis örömteli búcsú a Városházán

Nehéz búcsút inteni az alma maternek és annak a helynek, mely évekig a második otthonunkként szolgált. Az iskola és a kollégium ilyen. Örök barátságok, szerelmek szövődnek, az osztály, a lakótársak, a második családunkká válnak. Ezért fájó és mégis örömteli a búcsú, mikor egy fiatal a nagybetűs élet kapujában visszatekint a mögötte álló időszakra. Mindannyian átéltük már ezt a torokszorító, mégis felemelő pillanatot. Nosztalgikus érzés fogta el azokat is, akik szerda délután a Városháza dísztermében gyűltek össze, a kollégisták városi ballagásán.

A résztvevő diákok ünnepi műsorral készültek, a megjelenteket az önkormányzat nevében Rózsavölgyi László köszöntötte. Búcsúzott a fiataloktól dr. Nagy Adél, a Győri Tankerületi Központ igazgatója és Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja is. És, hogy még meghittebb legyen az esemény, Kálmán Imre püspöki irodaigazgató és Szemerei János evangélikus püspök áldással indította el a fiatalokat felnőtté válásuk útján.

Forrás, képek: GyőrPlusz Média

GALÉRIA

Galéria

varosi-ballagas-mg_007.jpg
varosi-ballagas-mg_004.jpg
varosi-ballagas-mg_013.jpg

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Egészségnevelési hét a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégiumban

Egészségnevelési hét a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégiumban

Hagyományainkhoz híven, szeptember végén idén is megtartottuk egészségnevelési programunk kiemelt fontosságú, évindító eseményeit. A rendezvények célja az iskolába újonnan belépő tanulók beilleszkedésének elősegítése, közösségbe kovácsolása, az egészséges életmódra való igény kialakítása, élményszerű ismeretterjesztés az egészségre kockázatos tényezők, egészségkárosító szokások kiküszöbölése érdekében, közös játék, mozgás, beszélgetés.

2021. szept. 27.
GYORISZC
Fodrász-kozmetikus tanulóverseny a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégiumban

Fodrász-kozmetikus tanulóverseny a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégiumban

Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium névadójáról elnevezett verseny először 14 évvel ezelőtt, 2009-ben, a fennállás 125. évfordulója alkalmából került megrendezésre. A mostani versenyen az ország 16 iskolájának 97 versenyzője mérkőzött meg, összesen 117 versenyszámban.

2023. márc. 28.
Győri SZC


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Győri Szakképzési Centrum

      9024 Győr, Nádor tér 4.

    • Telefon: +3696203361

      E-mail: info@gyoriszc.hu

      OM azonosító: 203037

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


    2024Győri Szakképzési Centrum