Hírek
GYORISZC
- főzőtanfolyam
- diétás ételek
- egészséges életmód
Diétás főzőtanfolyam a Krúdyban
Szeptember 17-én és 18-án a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum iskolánk adott otthont a Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület szervezésében a diabétesszel élő fiatalok elméleti és gyakorlati oktatásának.

A diétás főzőtanfolyam minden résztvevője, nagyon hasznosnak tartotta az ott megszerzett tudást.
A tanfolyam eredményét, a diabetológiában és a dietetikában jártas szakemberek, orvosok jónak értékelték, kiemelve a gyakorlati diétás oktatás hasznát.
Az elméleti képzés és a gyakorlati diétás oktatás egy olyan egyedülálló kezdeményezés, mely a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és a Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület szervezésében valósult meg.
Külön köszönjük Bódis István és Budai Emília oktatók közreműködését, akik önzetlenül segítették a munkát.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Intézményvezetői pályázat
A Győri Szakképzési Centrum a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására.
Győri SZC

A győri Hildes diákok felfedezik az okos otthonok világát Németországban
Mi, a győri SZC Hild József Építőipari Technikum diákjai, az Erasmus+ program keretében egy kéthetes tanulmányi úton vettünk részt Lipcsében...
Győri SZC | Győr+ Média

ÖkoLendület - Indul a 2025-ös év!
Az idei tavaszt az ÖkoLendület programsorozata nyitotta meg!
Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum